Pollack-gála 2024

Pollack-gála 2024

A Pollack-gála üzenete elsősorban az iskola tanulóinak bemutatkozása, az iskola kulturális seregszemléje. Mind a 374 általános iskolás és 334 művészeti iskolai tanuló egy este alatt nem tud színpadra állni, de ki művészeti alkotásával, ki természetfotójával, ki színpadi szereplésével, versmondással, zenei és tánc produkcióval járult hozzá a rendezvény sikeréhez.

A gála nemcsak kulturális bemutatkozása az iskolának, hanem a közösség összetartásának is erős példája. Az iskolai közösségünk ereje is megmutatkozott a Pollack-gálán, gyerekek, tanárok, szülők példaértékűen fogtak össze az est sikeréért.

Köszönet a gyerekeknek!  A gálán a kedves nézők láthatták, mennyi tehetséges, ügyes diákunk van a tahitótfalui általános iskolában és a két telephelyen, Tahitótfalun és Szigetmonostoron működő alapfokú művészeti iskolában.

Köszönöm kollégáimnak a magas szintű együttműködést, a rengeteg és odaadó munkát, a gyerekek felkészítését! 210 tanuló színpadra állítását kellett megszervezni, biztosítani.

Köszönjük Önöknek, kedves szülők a sok segítséget, a szülői munkaközösségnek a büfé üzemeltetését, szervezését,  a Tahitótfalui Általános Iskola Gyermekeiért Alapítványnak azt, hogy a mai gála  szervezésébe aktívan bekapcsolódtak, külön köszönet Csizmadi Andrea elnöknek, Bándiné Tasnádi Ágnes, Baffiáné Berényi Krisztina és Csizmadi Bea kuratóriumi tagoknak, Csereklyéné Szente Ildikó titkárnak, Madarász Hajnalkának, Balogh Annának és Zandler Jázminnak a sok segítséget!

Köszönet támogatóinknak: külön tisztelettel köszönjük Kósa Klára fővédnökünknek, aki Magyarország Érdemes Művésze, Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja, Tahitótfalu díszpolgára, hogy vállalta a gála fővédnökségét, támogatását, és köszönjük különleges köszöntőbeszédét!

Köszönjük Dr. Sajtos Sándornak, Tahitótfalu polgármesterének az iskolának nyújtott sok segítséget és azt, hogy mindig mellettünk áll!

Köszönet:

  • Argyelán Kriszta rádiós műsorvezetőnek, szerkesztőnek, 8.b osztályos szülőnek, hogy idén is vállalta az est háziasszonya szerepet!
  • a Brigantik Hungary kft.-nek, a Sárközi családnak, Sárközi László és Scneider Mária a-s szülőknek a büfé támogatását
  • Mákó Katab-s szülőnek a csodás produkcióért
  • Ferenczi Attilának, a Kőhegy bornak, Hidegkuti Gergelynek és a Szentendrei Grafikaműhelynek, Weszelits Andrásnak a támogatást!

Köszönet a Danubia Tv-nek az esemény rögzítéséért, Szecsei Lászlónak és Bíró Zoltánnak a hangosításért, a tahitótfalui polgármesteri hivatal munkatársainak a sportcsarnok berendezéséért.

Kollégáimnak köszönet a magas színvonalú produkciókért, kiállításokért. Külön köszönöm Princzné Bérczi Krisztina és Szokóné Pukli Gabriella hatalmas munkáját, Kökényné Krafcsik Ibolyának a gála szervezését, a műsorszámok összefogását!

 

Reméljük, jövőre is találkozunk, és örömet tudunk Önöknek szerezni remek gyerek és tanári színpadi számokkal, művészeti alkotásokkal, ahogy az idén 2024-ben sikerült!

Zakar Ágnes, igazgató, szervező