Jótékonysági koncert és kiállítás

2023. december 3-án, a Szigetmonostor Faluházban került megrendezésre az Alapfokú Művészeti Iskola egyik legfontosabb eseménye, az Adventi Jótékonysági koncert és kiállítás.
Közel 30 család mozdult meg és segített nekünk, művésztanároknak és a gyerekeknek, hogy valóban egy sikeres programot hozzunk létre.
Köszönjük továbbá a csodálatos műsort a diákoknak és a zenésztanároknak, tánctanároknak egyaránt és a kiállított szép alkotásokat, akvarelleket, rajzokat, maketteket, ékszereket és egyéb alkotásokat is, melyek január végéig láthatók lesznek a Szigetmonostor Faluházban! Herrer Caesar építész zsűrizése által a következő képzős diákok külön dicséretben részesültek : Czikornyay Petra, Hann Barnabás,  Bartha Szilárd, Molnár Lukács, Holé Anna, Varga Bendegúz, Szirmai Zétény, Honéczy Mia, Mészáros Zselyke, Holota Zétény, Molnár Panka. Gratulálunk nekik!
A családok által került sok finomság a büfé asztalra, szép tárgyak a tombolára – felsorolni is nehéz lenne az adakozó családok nevét!

Hálás szívvel gondolok a tartalmas és családias, baráti hangulatú rendezvényünkre! 

Várbiró Kinga
Műhelyvezető/Tűzzománc

Intézményvezetőként köszönöm a szigetmonostori művészeti iskola magas színvonalú adventi koncertjét, néptánc-, zenei, ének produkcióit, művészeti kiállítását! Köszönöm Kollégáim kimagasló munkáját, a fellépő Gyerekek szereplését és a Szülők segítségét, támogatását!
A szervezésért külön köszönet Füzesséryné Bogár Szilvi, Tircsi Zsuzsa, Várbíró Kinga kollégák és Kökényné Krafcsik Ibolya intézményegység vezetőnek, köszönet Molnár Zsolt Szigetmonostor polgármesterének a támogatásért!
Csodálatos élménnyel tudtunk az adventi koncerten gazdagodni idén is!

Zakar Ágnes intézményvezető